"Formatted homogenic socio-demographic regions in the EU context" - Πετσετίδης, Στέφανος - Παναγιώτης (2015)
Περιγραφική έκθεση για τις σχηματισμένες ομοιογενείς κοινωνικό-δημογραφικές περιφέρειες της ΕΕ