Εκπαιδευτικές εφαρμογές των serious games: η περίπτωση του παιχνιδιού "Food Force" - Προβελέγγιος, Πέτρος - Νικόλαος (2015)
Η Μεταπτυχιακή Διπλωματική Εργασία αναφέρεται στη χρήση των serious games για εκπαιδευτικούς σκοπούς και περιλαμβάνει μελέτη περίπτωσης αναφορικά με τη χρήση του serious game(σοβαρού ψηφιακού παιχνιδιού) Food Force ως διδακτικού εργαλείου στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.