Η ψυχοπαιδαγωγική αντιμετώπιση του θανάτου στα σύγχρονα βιβλία για μικρά παιδιά - Πρεβεζάνου, Βαρβάρα - Χρήστος (2015)
Η εργασία διερευνά κατά πόσο τα σύγχρονα παιδικά βιβλία βοηθούν στην κατεύθυνση της αγωγής στο θάνατο