Νέες τεχνολογίες και πολιτικοί σχεδιασμοί δια βίου μάθησης: επαναπροσδιορισμός των θεσμικών πλαισίων για την εκπαίδευση και την κατάρτιση - Κατσά, Παρασκευή (2015)
Αντικείμενο της διπλωματικής εργασίας αποτελεί η μελέτη για το πώς: ορίζονται η Δια Βίου Μάθηση και η Δια Βίου Εκπαίδευση στον χώρο της παιδαγωγικής και σε θεσμικό επίπεδο σε Ευρώπη και Ελλάδα; Πως επηρεάζουν οι Νέες Τεχνολογίες τις παιδαγωγικές πρακτικές της Δια Βίου Μάθησης και της Δια Βίου Εκπαίδευσης; Ποιο είναι το θεσμικό πλαίσιο σύνδεσης Νέων τεχνολογιών και Δια Βίου Μάθησης /Εκπαίδευσης σε Ευρώπη και Ελλάδα; Πως ορίζεται το περιεχόμενο της μάθησης, που εν τέλει αποτελεί και το σημαντικότερο αντικείμενο όλης της μαθησιακής διαδικασίας