Τα πληροφοριακά συστήματα ως φορείς αποτελεσματικής διοίκησης στην εκπαίδευση: μελέτη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Χίου - Χατζημιχαλάκης, Γεώργιος (2015)
Η χρήση των Πληροφοριακών συστημάτων στη εκπαίδευση και κατά πόσο αυτά επηρεάζουν την αποτελεσματική διοίκηση των σχολικών μονάδων.