Μάρκετινγκ μη κερδοσκοπικών οργανισμών - Σταυρινίδης, Γεώργιος (2015)
Παρουσίαση των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, ο τρόπος που εφαρμόζεται το μάρκετινγκ σε αυτούς, ανάλυση του μάρκετινγκ ανά κατηγορία μη κερδοσκοπικών οργανισμών