Κανονισμοί - θεσμοθετήσεις λειτουργίας των ορκωτών λογιστών, που έχουν θεσμοθετηθεί από επιστημονικές ενώσεις, σωματεία και ινστιτούτο του σώματος ορκωτών λογιστών στις Η.Π.Α. - Καλαμέρα, Μαρία (2015)
-