Ο ρόλος των μεταφορών, του σχεδιασμού δικτύου και της πληροφοριακής τεχνολογίας στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας - Γεραζούνης, Μάρκος (2015)
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η ανάλυση του ρόλου των μεταφορών, του σχεδιασμού δικτύου και της πληροφοριακής τεχνολογίας στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Στο πλαίσιο αυτό γίνεται μία προσπάθεια να γίνει αντιληπτό και κατανοητό πως οι μεταφορές, οι εγκαταστάσεις –υποδομές και η τεχνολογία των πληροφοριών επηρεάζουν την απόδοση της εφοδιαστικής αλυσίδας και πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν την ανταγωνιστική στρατηγική της επιχείρησης και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη της εφοδιαστικής αλυσίδας.