Επαγγελματική εξουθένωση στο στρατιωτικό προσωπικό - Τσερβένης, Απόστολος (2015)
Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει θέμα την επαγγελματική εξουθένωση στο στρατιωτικό προσωπικό και εκπονήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπειστημίου αγαίου του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η εργασία χωρίζεται σε δύο μέρη, στο πρώτο μέρος γίνεται θεωρητική προσέγγιση του θέματος, ενώ στο δεύτερο μέρος αναλύεται η διαδικασία της έρευνας που πραγματοποιήθηκε με ερωτηματολόγιο.