Δεξιότητες και ικανότητες του ηγέτη των αλλαγών στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον σε θέματα παρακίνησης ανθρωπίνου δυναμικού - Κορέλης, Ιωάννης - Δημήτριος (2015)
Ικανότητες και δεξιότητες του ηγέτη των αλλαγών σε θέματα παρακίνησης ανθρωπίνου δυναμικού σ΄ένα σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον