Managing inventory in multi-echelon supply chains - Ζώτου, Ζωή - Κωνσταντίνος (2015)
Η εργασία περιλαμβάνει αρχικά πληροφορίες για τη κατανόηση της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και το σχεδιασμό του αποθέματος και ειδικότερα περιλαμβάνει τις δομές των συστημάτων πολλαπλής στοιβάδας και τις πολιτικές παραγγελιών