Απάτη και εσωτερικός έλεγχος: μελέτη περίπτωσης: η κατασταλτική δράση των συστημάτων εσωτερικού ελέγχου ως προς την πρόληψη της απάτης από την πλευρά των εργαζομένων και των στελεχών σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. - Φεγκουδάκης , Γεώργιος Ευάγγελος (2015)
Έρευνα για τα συστήματα εσωτερικού ελέγχου και τις περιπτώσεις απάτης στις τράπεζες. Διερεύνηση για την κατασταλτική δράση των συστημάτων εσωτερικού ελέγχου ως προς την πρόληψη της απάτης.