Οργανωσιακή κουλτούρα, στρατηγική, αξιολόγηση προσωπικού - Βλασοπούλου, Ασπασία - Δημήτριος (2015)
Η παρούσα εργασία ασχολείται με το θέμα της οργανωσιακής κουλτούρας μιας επιχείρησης και πως αυτή επηρεάζει το σύστημα αξιολόγησης του προσωπικού της. Επίσης, η έρευνα περιλαμβάνει μελέτη της στρατηγικής της επιχείρησης και τη σχέση αυτής με την αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού. Πως μπορεί η στρατηγική και η κουλτούρα ενός οργανισμού να επηρεάσουν τον τρόπο που αξιολογείται το προσωπικό του;