Χρηματοδότηση ακινήτων και εταιρική κοινωνική ευθύνη: χρηματοοικονομικοί προσδιοριστικοί παράγοντες στο Euronext - Ταμπούρλου - Στρουμπή, Μαρία (2015)
Σήμερα περισσότερο από ποτέ ο άνθρωπος έχει ανάγκη από πληροφόρηση προτού προβεί σε οποιανδήποτε συναλλαγή που τον αφορά. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο οι εταιρίες υποχρεούνται να ενημερώνουν το κοινό για όλες τις δραστηριότητες που αναλαμβάνουν. Στην παρούσα εργασία, εξετάζονται οι ιστοσελίδες των εταιρειών real estate που είναι εισηγμένες στο Euronext. Αφού μετρηθεί ο βαθμός πληροφόρησης, ως προς την εταιρική κοινωνική ευθύνη, για κάθε εταιρεία του δείγματος στη συνέχεια θα ερευνηθούν οι προσδιοριστικοί παράγοντες των πολιτικών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.