Σχέση διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού με το εσωτερικό marketing της επιχείρησης - Μπακογεώργος, Χρύσανθος (2015)
Η Εργασία έχει σαν σκοπό την διερεύνηση του ρόλου του Εσωτερικού Μάρκετινγκ έως περιεχόμενο, τις φάσεις εξέλιξης του, τους τρόπους λειτουργίας του, και την χρησιμότητα του σε σημαντικούς τομείς της επιχείρησης. Ακόμη, διερευνάται η σχέση μεταξύ του Εσωτερικού Μάρκετινγκ και της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Παρατίθενται ακόμη διάφορα case studies που καταδεικνύουν τον ρόλο του Εσωτερικού Μάρκετινγκ.