Το μοντέλο των τεσσάρων σταδίων των Hayes and Wheelwright και η εφαρμογή του σε τουριστικά καταλύματα του Δήμου Αριδαίας - Μπαγκή, Αικατερίνη (2015)
Η διπλωματική αυτή εργασία πρωταρχικό σκοπό έχει να ενημερώσει τον αναγνώστη για τη σημασία του μοντέλου των τεσσάρων σταδίων των Hayes and Wheelwright, για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των επιχειρήσεων και στη συνέχεια μέσω έρευνας που βασίζεται στο μοντέλο αυτό να διερευνηθεί η προσφορά του μοντέλου στις επιχειρήσεις.