Συμπεριφορά καταναλωτών στην αγορά θρησκευτικών αντικειμένων - Χοντή, Ελισάβετ (2015)
Τίτλος της εργασίας αυτής είναι η συμπεριφορά των καταναλωτών στην αγορά θρησκευτικών αντικειμένων. Σκοπός της εργασίας είναι να εξετάσουμε κατά πόσο οι καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα για τη θρησκεία, με τον ίδιο τρόπο με τον οποίοι αγοράζουν και άλλα αγαθά.