Χρήση και οφέλη των erp, μελετη super market key food - Μορόμαλος, Παντελής (2015)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία περιέχει μια συνοπτική περιγραφή των συστημάτων ERP (Enterprise Resource Planning- Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων) καθώς και θέματα που σχετίζονται άμεσα με αυτά. Ακόμη τη μελέτη υλοποίησης των συστημάτων ERP στη αλυσίδα καταστημάτων Super Market “Key Food”.