Η αυτοαντίληψη του εκπαιδευτικού έργου - προβλήματα στην εκπαίδευση και μηχανισμοί αντιμετώπιση: η περίπτωση των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Χίου - Ανδριανοπούλου, Τατιανή (2015)
Η εργασία πραγματεύεται το πως αντιλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Χίου τον εκπαιδευτικό τους ρόλο , τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο εκπαιδευτικό σύστημα και τους μηχανισμούς που αναπτύσσουν για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων. Πρόκειται για ποιοτική έρευνα βασισμένη στα ευρήματα 20 συνεντεύξεων εκπαιδευτικών του Νομού Χίου.