Πρακτικές Διοικητικής Λογιστικής σε Ελληνικές Επιχειρήσεις - Κατσαβούνη, Ανθή (2015)
Η διπλωματική αυτή εργασία καταγράφει τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε με σκοπό να διαπιστωθεί ο βαθμός υιοθέτησης των πρακτικών Διοικητικής Λογιστικής από τις ελληνικές επιχειρήσεις, αφού πρώτα επιχειρήθηκε μία ανασκόπηση των προγενέστερων ερευνών.