Επισφάλειες ελληνικών τραπεζών - Κατσάλα, Ευριδίκη (2015)
Αναφορά στην πορεία των επισφαλών δανείων τα τελευταια χρόνια μέχρι και σήμερα (2011) στην Ελλάδα. Επίσης προβλέψεις δανειακής απώλειας που χρησιμοποιούν τα τραπεζικά ιδρύματα. Πορεία μη εξυπηρετούμενων δανείων. Συσχέτηση Συνόλου Ενεργητικού Τραπεζών με ΑΕΠ για 10 χρόνια με αιτιότητα κατά Granger και Συνολοκλήρωση κατά Johansen.