Ηλεκτρονική γενική συνέλευση - Κοκολιά, Σταματία (2015)
Οι τροποποιήσεις του κ.ν. 2190/1920 με το ν. 3604/2007. Η προσθήκη της δυνατότητας τηλεδιάσκεψης και εξ αποστάσεως ψηφοφορίας κατά τη διενέργεια γενικής συνέλευσης ανωνύμων εταιριών εισηγμένων και μη κατά το ν. 3604/2007. Έννομες συνέπειες των νέων διατάξεων.