Κεφαλαιακή διάρθρωση ναυτιλιακών εταιρειών - Μποντέα, Βερόνικα (2015)
Σε αυτή την εργασία,επιχειρούμε την ανάλυση της δομής του κεφαλαίου ενός μικρού δείγματος εισηγμένων ναυτιλιακών εταιριών του κλάδου μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου.Στόχος της έρευνας είναι ο προσδιορισμός των παραγόντων που επηρεάζουν την κεφαλαιακή διάρθρωση των ναυτιλιακών.