Η διερεύνηση του πλαισίου συμπεριφοράς των διεθνών διαμεταφορέων αναφορικά με την επιλογή ώρας αποστολής φορτηγών για την παράδοση και παραλαβή Ε/Κ από σταθμούς Ε/Κ - Παπαλεωνίδας, Νικόλαος (2015)
Ο βασικός στόχος αυτής της διπλωματικής εργασίας είναι η διερεύνηση του πλαισίου συμπεριφοράς των διαμεταφορέων αναφορικά με την επιλογή ώρας αποστολής φορτηγών για την παράδοση και παραλαβή Ε/Κ από σταθμούς Ε/Κ.Στην έρευνα παραθέτονται κάποιοι βασικοί ορισμοί για τους διαμεταφορείς, ο ρόλος τους και η λειτουργία τους. Στη συνέχεια παρουσιάζονται και αναλύονται παλαιότερες μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί τόσο στον διεθνή όσο και στον ελλαδικό χώρο και σχετίζονται με το θέμα των διαμεταφορέων.Τέλος, ακολουθεί η μεθοδολογία της έρευνας και τα αποτελέσματά της καθώς και τα συμπεράσματα και οι προτάσεις από τον συγγραφέα.