Επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες, από τις αλλαγές στο καθεστώς εισόδου αλλοδαπών τουριστών σε διασυνοριακές περιοχές: η περίπτωση Ελλάδας-Τουρκίας - Τσαμουράς, Δημήτριος (2015)
Ανάλυση επιπτώσεων των αλλαγών στο καθεστώς εισόδου Τούρκων τουριστών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.