Ship owner liabilities in ship to ship transfer operations - Κουκοράβας, Ευάγγελος-Αλέξανδρος (2015)
Ο σκοπός της διπλωματικής αυτής είναι λήψη αναπληροφόρησης απο την ναυτιλιακή βιομηχανία και συγκεκριμένα από τα στελέχη τα οποία διαχειρίζονται την διαδικασία ελέγχου των συμμετεχόντων σε μετάγγιση φορτίου (STS) δεξαμενοπλοίων, σχετικά με τις μεθόδους που χρησιμοποιούν και κατα πόσο συμμορφώνονται με τους κανόνες που διατάσσουν τόσο η βιομηχανία, όσο και οι νεοθεσπιθέντες διεθνείς κανονισμοί.