Κριτήρια χρηστών για την επιλογή του επιβατικού λιμένα Ηγουμενίτσας - Τζίμα, Ανθούλα - Σπυρίδων (2015)
Αναλύονται τα κριτήρια με τα οποία οι χρήστες (μεταφορικές-ναυτιλιακές εταιρείες) επιλέγουν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας σε σχέση με τα άλλα ανταγωνιστικά λιμάνια. Δίνονται κάποια γενικά στοιχειά του λιμένος της Ηγουμενίτσας. Κατόπιν αναλύεται η μέθοδος "αναλυτική ιεραρχική μέθοδος" που χρησιμοποιήσαμε, αναλύονται τα αποτελέσματα και διεξάγονται κάποια συμπεράσματα.