Συγχωνεύσεις και εξαγορές στη ναυτιλιακή βιομηχανία - Χατζηγιαννάκης, Σκεύος (2015)
Συγχωνεύσεις και εξαγορές στη ναυτιλία, αποτίμηση κινδύνου με τη μέθοδο value at risk σε χαρτοφυλάκιο που εμπεριέχει αποδόσεις μετοχών ναυτιλιακών εταιρειών που έχουν προβεί σε συγχωνεύσεις και εξαγορές