Η εφαρμογή του ISO 9001:2000 στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις - Αγκάς, Θεόδωρος - Κωνσταντίνος (2015)
Η εργασία έχει ως σκοπό την ανάλυση της εφαρμογής της νέας σειράς προτύπων ISO 9000:2000 στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις. Σημαντικό στοιχείο της ανάλυσης της νέας σειράς προτύπων είναι η εξεύρεση των στοιχείων, που καθιστούν, την χρησιμοποίησή τους στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις πρώτη προτεραιότητα. Επίσης σημαντικά είναι η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από την εφαρμογή τους, σε τομείς όπως η εσωτερική αποτελεσματικότητα της επιχείρησης όσο και οι πελάτες.