Εξελίξεις στον ανταγωνισμό ακτοπλοΐας και αεροπλοΐας - Ησαϊλίδη Γκρίτση, Άλκηστις (2015)
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να αναδείξει τις βασικές πτυχές του ακτοπλοϊκού και αεροπορικού δικτύου της Ελλάδας καθώς και να αναδείξει τους σημαντικότερους παράγοντες που επιδρούν κατά την επιλογή, από του επιβάτες, των συγκεκριμένων μεταφορικών μέσων.