Σχεδίαση διαδραστικής εφαρμογής επιλογής επίπλων - Δημητρίου, Γεωργία (Χαράλαμπος) (2015)
Η διπλωματική αυτή παρουσιάζει την σχεδίαση του περιεχομένου μιας διαδραστικής εφαρμογής που στόχο έχει να βοηθήσει τον χρήστη της να επιλέξει, με βάση τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του, ένα κάθισμα καθιστικού χώρου (πολυθρόνα–καναπές) μέσα από μια ποικιλία αντίστοιχων παρεχόμενων καθισμάτων μιας εταιρείας. Ως τόπος παρουσίασης και χρήσης της εφαρμογής ορίζεται η ιστοσελίδα της αντίστοιχης εταιρείας, διευκολύνοντας έτσι την επιλογή καθίσματος ανεξάρτητα από το γεωγραφικό μήκος και πλάτος του πιθανού αγοραστή.