Εξατομικευμένη παρουσίαση περιεχομένου στο διαδίκτυο: κριτική επισκόπηση και σχεδίαση εφαρμογής - Μπότης, Γιώργος - Ιωάννης (2015)
Επισκόπηση της εξατομίκευσης περιεχομένου στο διαδίκτυο. Οι εφαρμογές και οι λειτουργίες, η τεχνολογία και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται, καθώς και το λογισμικό που υπάρχει διαθέσιμο. Σχεδίαση ηλεκτρονικής παρουσίασης προϊόντων, με δυνατότητα παραγωγής προτάσεων προς τους χρήστες.