Μελέτη εταιρικής μάρκας: διαδικασία σχεδίασης της ταυτότητας της μάρκας με έμφαση στην εμπειρία του χρήστη - Πετκανοπούλου, Στεφανία - Τριαντάφυλλος (2015)
Η παρούσα εργασία ασχολείται με τον προσδιορισμό της έννοιας της εταιρικής μάρκας. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στη μελέτη της διαδικασίας δημιουργίας της ταυτότητας της μάρκας. Ενώ τέλος ερευνάται και προτείνεται ένα μεθοδολογικό πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο η παραπάνω διαδικασία μπορεί να εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι προσανατολισμένη στην εμπειρία του χρήστη.