Τρισδιάστατη παραμετρική μοντελοποίηση αντικειμένων: περιγραφή και ανάλυση βασικών σχεδιαστικών παραμέτρων κοσμήματος για παραγωγή πολλαπλών τρισδιάστατων μορφών - Αβραμίδου, Ελένη (Ιωάννης) (2015)
Σχεδίαση και ανάλυση βασικών σχεδιαστικών παραμέτρων κοσμήματος