Σχεδιασμός φορητής συσκευής αναπαραγωγής ήχου (για την παραγωγή της με καλούπια) - Κωτσοπούλου, Ματίνα Ασπασία - Αντώνιος (2015)
Σχεδιασμός φορητής συσκευής αναπαραγωγής ήχου (για την παραγωγή της με καλούπια)