Μελέτη και σχεδίαση διαδραστικής εγκατάστασης για χώρους μετρό - Τάκου, Ηλέκτρα-Βασιλική - Αθανάσιος (2015)
Μελέτη σχεδιασμού διαδραστικής εγκατάστασης για αποβάθρες χώρων μετρό, με έμφαση στη μελέτη της χωρικής συμπεριφοράς και εμπειρίας του ατόμου.