Η μεταφορά της εργασίας εκτός των πλαισίων του τυπικού εργασιακού περιβάλλοντος γραφείου: μελέτη και σχεδίαση για την εργασία στον δημόσιο χώρο - Τατσιοπούλου, Ειρήνη - Σπυρίδων (2015)
Ο άνθρωπος έχει την ανάγκη να πάρει την εργασία του και να εργαστεί στο εξωτερικό περιβάλλον. Προτείνεται η δημιουργία των εργασιακών δικτύων πρασίνου με σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών.