Ολιστική προσέγγιση των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων στην δερματολογία. - Αρχοντή, Ελευθερία (Βασίλειος) (2015)
Περιγραφή των ψυχοδερματολογικών παθήσεων και των θεραπειών συμβατικής ιατρικής. Εισαγωγή στην συστημική και στην ομοιοπαθητική θεωρία. Αναφορά των κυριότερων ομοιοπαθητικών φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στην δερματολογία.