Συστημική και ομοιοπαθητική προσέγγιση του άσθματος - Δάμια, Μαριάνα - Ηλίας (2015)
Αυτή η εργασία αναφέρεται στο αλλεργικό άσθμα σαν συστημική αντίδραση του οργανισμού και στην ομοιοπαθητική θεραπευτική του προσέγγιση.