Η επανεμφάνιση παλαιών συμπτωμάτων κατά τη διάρκεια της ομοιοπαθητικής θεραπευτικής παρέμβασης - Παπαμεθοδίου, Δημοσθένης - Παντελής (2015)
Διερεύνηση του φαινομένου που παρατηρείται κατά τη διάρκεια επιτυχούς θεραπευτικής παρέμβασης και συνιστάται στην επανεμφάνιση συμπτωμάτων από το ατομικό ιστορικό του ασθενή.