Ισλάμ, ισλαμιστές και μουσουλμάνοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση : η περίπτωση της Γαλλίας. - Κολλιοπούλου, Κωνσταντίνα - Σπυρίδων (2015)
Η εργασία ασχολείται με τα προβλήματα που ανακύπτουν από την συμβίωση του αραβομουσουλμανικού στοιχείου με τους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς στις κοινωνίες υποδοχής τους και ειδικότερα στη Γαλλία.