Το τουρκικό πολιτικό σύστημα : συνέχεια και αλλαγή - Παπακώστα, Γεωργία - Κωνσταντίνος (2015)
Στην παρούσα εργασία θα επιχειρήσουμε να εντοπίσουμε και να αναλύσουμε τις επιδράσεις που είχε η κατάρρευση του διπολισμού στο τουρκικό πολιτικό σύστημα.Ποιές δηλαδή αλλαγές συντελέστηκαν στην πορεία της Τουρκικής δημοκρατίας στην νέα εποχή , με ποιόν τρόπο πραγματοποιήθηκαν και πως αναμένεται να διαμορφώσουν το μέλλον της Τουρκικής πολιτικής ζωής και την πορεία της χώρας.Προκειμένου να καταστεί δυνατή η κατά το δυνατό ακριβέστερη προσέγγιση του θέματος ακολουθήθηκε η μέθοδος από το γενικό στο ειδικό.