The present and future of energy in the Gulf Cooperation Council countries - Janjanin, Stefani - Rajko; Γιάνιανιν, Στέφανι - Ράικο (2015)
Αυτή η εργασία έχει σκοπό να δείξει το παρόν και το μέλλον της ενέργειας στις χώρες του Κόλπου.