Η έννοια της αυτοδιάθεσης των λαών και η περίπτωση του Κοσόβου - Σαββάκη, Βασιλεία - Γρηγόριος (2015)
Η ιδέα της αυτοδιάθεσης των λαών έλαβε διαφορετικό περιεχόμενο σε κάθε εποχή. Στην εργασία αυτή αναλυτικά παρακολουθούμε την εξέληξη της έννοιας αυτής.Στο δεύτερο μέρος της εργασίας παρακολουθούμε την εφαρμογή της αρχής στην περίπτωση του Κοσόβου.