"Ο οικονομικός παράγοντας στις ελληνοτουρκικές σχέσεις" - Σαραντώνη, Κική - Μιχαήλ (2015)
Η άνθιση των οικονομικών σχέσεων μπορεί να αποτελέσει αισιόδοξο προμήνυμα του πώς θα μπορούσαν να εξελιχθούν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις