Ο ρόλος της ευρωπαικής ένωσης και του οσεπ στην αλλαγή της συγκρουσιακής φύσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων - Ποντίκα, Φλώρα-Αθανασία (2015)
Ο ρόλος της συμμετοχής των περιφερειακών οργανισμών στην αλλαγή της συγκρουσιακής φύσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων