Η περιφερειακή συνεργασία στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Δράη, Αναστασία - Μιχαήλ (2015)
Η παρούσα διπλωματική εργασία διερευνά την ανάπτυξη της περιφερειακής συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και το ρόλο που διαδραματίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην ενδυνάμωσή της.