Η ελληνική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Τουρκία μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο : διμερείς σχέσεις και παράγοντες διαμόρφωσης της ελληνικής πολιτικής - Αγγουρά, Φανή - Ιωάννης (2015)
Η παρούσα διπλωματική εργασία αναφέρεται στην ελληνική εξωτερική πολιτική της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και συγκεκριμένα δε διμερή ζητήματα και παράγοντες διαμόρφωσης της ελληνικής πολιτικής.