Προσομοίωση του πειράματος προσδιορισμού του εκτατικού ιξώδους ρευστών - Μητρίας, Χρήστος - Κωνσταντίνος (2015)
Σε αυτήν την δουλειά ασχολούμαστε με την προσομοίωση του πειράματος εκτατικής ροής νημάτων, το οποίο έχει αποσπάσει πολύ προσοχή τα τελευταία χρόνια καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στον προσδιοριμό των εκτατικών ιδιοτήτων ενός πολυμερούς διαλύματος και πιο συγκεκριμένα στο εκτατικό ιξώδες.Δημιουργούμε ένα απλοποιμένο μονοδιάστατο μοντέλο που περιέχει της φυσικές ιδιότητες του προβλήματος και στην συνέχεια το επιλύουμε αριθμητικά.