Αλγόριθμοι πιστοποίησης πρώτων αριθμών σε ενσωματωμένα συστήματα - Τσιφόρα, Αλεξάνδρα (2015)
Αναπτύχθηκαν οι αλγόριθμοι των Solovay-Strassen, Miller, miller-Rabin και Miller-Rabin-selfriedge σε γλώσσα C και έτρεξαν σε φορητό υπολογιστή και ενσωματωμένο σύστημα. Αναλυτική αναφορά των αποτελεσμάτων.